Mulder Connect: installeren van kwaliteit

Mulder Connect zorgt er voor om zoveel mogelijk controle en overzicht te houden binnen het bedrijf, voor dat systemen, netwerken en installaties aan elkaar gekoppeld worden. Op deze manier houd je de touwtjes in handen, en blijven de kosten voor onderhoud en energieverbruik zo laag mogelijk. Wij zijn specialist op dit gebied en ontzorgen je met advies, aanleg en onderhoud van allerlei installaties op het gebied van telecommunicatie, elektrotechniek en data-infra.

  • Jong, vast en flexibel team met veel ervaring
  • Een oplossing voor ieder probleem
  • Alle facetten en know how onder één dak

Bedrijfstelefonie

Bedrijfstelecommunicatie is onmisbaar. Wij weten wel raad met een nieuw communicatieplan of een telefoonsysteem. Iedere uitdaging is een eitje voor ons. Van internet networking tot vast-mobiel integratie en hosted telefonie. Hierbij houden we de kosten te allen tijde beheersbaar en overzichtelijk.

Zakelijke mobiele telefonie

We bedienen de B2B markt met oplossingen op maat, door te bekijken welke oplossing het best bij de klant en het budget past. Zodoende bevinden we ons niet tegenover de klant, maar er naast. Doordat we meer dan 20 jaar ervaring hebben in de zakelijke dienstverlening, denken en bewegen we zonder problemen met de klant mee. Graag laten we zien wat wel en niet mogelijk is.

Internet of Things

Weleens gehoord van de termen Internet of Things (IoT), Machine to Machine (MtM), Device Networking en Managed Simkaarten? Deze termen kunnen zomaar de revue passeren wanneer we het onderwerp connectiviteit aankaarten. Voorgaand genoemde termen zorgen voor operationele efficiëntie, tijdsbesparing, verbetering van besluitvorming, minimaliseren van de kosten én optimalisatie van de cliëntervaring.

IT

Automatisering wint steeds meer terrein. Automatisering zorgt ervoor dat processen binnen het bedrijf vlekkeloos verlopen en te allen tijde betrouwbaar en van hoogstaande kwaliteit zijn. Uiteraard zijn ze er om het je gemakkelijk te maken. Wij bedenken voor ieder vraagstuk een IT-oplossing en realiseren continuïteit. Van netwerkontwerp tot data-infrastructuur en implementatie van computernetwerken.

Data-infra

Wij beschikken over een specialisatie in het aanleggen en onderhouden van moderne data-infrastructuren. Van de werkplek tot de patchkast. Doordat we jou van A tot Z ontzorgen door te inventariseren, te leveren en te installeren, heb je hier geen omkijken meer naar. Ook nemen we graag het onderhoud voor onze rekening.

Sports

Mulder Connect Sports is een toonaangevend technologiebedrijf dat samenwerkt met sportprofessionals en sportorganisaties. Het doel? Een volledig geïntegreerd systeem bieden dat over geavanceerde en gebruiksvriendelijke video en tracking technologietools beschikt, zodat jij het beste uit jouw spelers kunt halen.

Glasvezel netwerk specialist

Snel en stabiel internet is iets wat altijd wenselijk is op kantoor. Glasvezel is hier een uitstekende uitkomst. Internetproviders leggen de glasvezelkabel aan tot aan de voordeur van het kantoor. Wij staan voor jou klaar om deze verbinding door te trekken zodat jij er gebruik van kunt maken. Het is wel belangrijk dat de juiste keuze omtrent het type glasvezel gemaakt wordt. Er zijn namelijk verschillende types, zoals OM3, OM4 of de singlemode glasvezel bekabeling OS1 of OS2. Wij komen er graag samen met jou achter, door middel van een korte intake, wat de beste keuze is voor een snel en stabiel netwerk op kantoor.

Service en onderhoud

Ons onderhouds- en serviceteam heeft veel ervaring met diverse locaties. Hierbij kun je denken aan waterschapzuiveringen, afvalverwerkingsbedrijven, productieomgevingen en zorginstellingen. Wij bieden preventief onderhoud aan het netwerk aan, zodat de stabiliteit en continuïteit van het netwerk gegarandeerd kan worden. Dit is van groot belang om de bedrijfszekerheid te garanderen. Voor het service en onderhoud bieden wij responscontracten aan.

Ontzorgen en adviseren

Wij ontzorgen en adviseren je op het gebied van het ICT-netwerk. Wij adviseren altijd de systeembeheerder, managementleden, ondernemers, facilitair-managers en inkoop- en contract specialisten. Ben je op zoek naar een club die je pragmatisch weet te ondersteunen en die gespecialiseerd is in het onderhoud? Wij hebben tevens duidelijke afspraken vastgelegd over wat er moet gebeuren tijdens storingen aan een netwerk. Wij komen graag bij jouw organisatie een schets maken.

Neem contact op

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden. Je neemt contact op door te bellen naar (055) 303 12 34, stuur een e-mail naar info@mulderconnect.nl of vul het contactformulier in.

Neem contact op