Bedrijfstelefonie van Mulder Connect

Bedrijfstelefonie is onmisbaar. Wij bieden de mogelijkheid om te kiezen voor een zakelijk telefonie systeem. Op locatie, of vanuit de cloud. Aan de hand van de wensen en eisen bepalen we welke oplossing voor zakelijke telefonie het best past bij de desbetreffende organisatie. Indien gewenst maken we koppelingen met mobiele telefoons en eventuele andere IT software. Kortom, we doen alles om de communicatie tussen bedrijven en klanten zo toegankelijk mogelijk te maken. Neem contact op voor het inwinnen van meer informatie over de mogelijkheden van onze zakelijke telefonie oplossingen.

Neem contact op

  • Jong, vast en flexibel team met veel ervaring
  • Altijd een oplossing voor ieder probleem
  • Alle facetten en know how onder één dak

Bedrijfstelefonie van Mulder Connect

Communicatie is van groot belang, ook binnen het bedrijfsleven. Vroeger belden we met een toestel met een draadje, maar die tijd ligt in het verleden. De traditionele manier van bellen die we allemaal wel kennen, wordt steeds meer en meer verva

ngen door bellen via internet. Om op afstand te kunnen communiceren, moet er sprake zijn van een feilloos werkend communicatiesysteem. De experts van Mulder Connect dragen dankzij jarenlange ervaring zorg voor systemen die optimaal samenwerken. Op zoek naar een nieuw telefoonsysteem dat naadloos aansluit op het bedrijf, of wens je een koppeling met het telefoonsysteem? Dat is een eitje voor onze specialisten, doordat zij ervaring hebben met het installeren van verschillende systemen. We houden de kosten te allen tijde beheersbaar en overzichtelijk.

Wij bieden de volgende zakelijke telefonie oplossingen aan:

  • Internet networking
  • Vast mobiel integratie
  • IP-telefonie
  • Hosted Telefonie

Oplossing op maat

Omdat ieder bedrijf anders is, bieden we bedrijfstelefonie op maat aan. Door aandachtig te luisteren naar je wensen, zijn we in staat om dienstverlening op maat aan te bieden. Het is immers ons doel om ervoor te zorgen dat de zakelijke telefonie naadloos aansluit op de organisatie. Ondanks het feit dat we vele oplossingen aanbieden op het gebied van zakelijke telefonie, draait het maar om een ding: bereikbaarheid, overal en altijd, waar je ook bent.

.

We staan voor je klaar

Is er sprake van een probleem? Een van onze ervaren supportmedewerkers zorgt ervoor dat dat probleem binnen een mum van tijd opgelost is. Zo bieden we passende ondersteuning tijdens het oplossen van storingen, maar kunnen ook allerlei wijzigingen doorvoeren in de systemen waar we mee werken. We bieden de helpende hand via bijvoorbeeld Teamviewer, waardoor we op afstand met je mee kunnen kijken. Een beeld zegt namelijk meer dan duizend woorden. Neem bij problemen dus snel contact op, zodat de systemen ieder moment van de dag optimaal werken.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van bedrijfstelefonie?

Benieuwd naar welke zakelijke telefonie oplossingen wij aanbieden? Neem contact op voor het inwinnen van meer informatie over de diensten die wij aanbieden. Je kunt contact opnemen door te bellen naar (055) 303 12 34 of een e-mail te sturen naar info@mulderconnect.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om contact op te nemen met gebruik van het contactformulier. Vervolgens nemen we zo snel mogelijk contact met je op om je van meer informatie te voorzien.

Neem contact op

Meet the team

Joost Giezeman

Bel (055) 303 1234
Mail j.giezeman@mulderconnect.nl

Jacco Teunissen

Bel (055) 303 1234
Mail j.teunissen@mulderconnect.nl

Kelly Uenk

Bel (055) 303 1234
Mail k.uenk@mulderconnect.nl

Neem contact op

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden. Je neemt contact op door te bellen naar (055) 303 12 34, stuur een e-mail naar info@mulderconnect.nl of vul het contactformulier in.

Neem contact op