IP telefonie

Met IP telefonie, beter bekend als VOIP(Voice Over Internet Protocol), wordt je telefonie afgehandeld via het Internet Protocol (IP). VOIP staat voor: Voice over IP. Beide termen worden hiervoor gebruikt. Om via VOIP te bellen, kun je gebruik maken van een voip telefoon. Dit is een telefoon die voip telefonie ondersteunt. Of door een VOIP-oplossing die door ons wordt gehosted. Op basis van techniek en functionaliteiten aan de ene kant, en het financiële aspect aan de andere kant, maken wij een keuze tussen de twee opties.

Bij het kiezen van de juiste voip telefonie kijken wij over de schouder mee naar de werkwijze van de klant. Wij helpen om dit het best te integreren met de technische oplossing die wij bieden op het gebied van IP-telefonie. Consultancy en begeleiding is wat Mulder Connect onderscheidt. Samenwerking met onze klanten is waar wij voor gaan om zo een lange relatie op te bouwen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van IP telefonie? Neem contact op voor het inwinnen van meer informatie over zakelijke mobiele telefonie van Mulder Connect.

Neem contact op

  • Jong, vast en flexibel team met veel ervaring
  • Altijd een oplossing voor ieder probleem
  • Alle facetten en know how onder één dak

Via voip bellen

IP telefonie, ook wel Voip telefonie, biedt een groot scala aan voordelen. Naast dat het goedkoper is, ben je ook nog eens overal bereikbaar. Omdat voip bellen via het WiFi netwerk gaat kun je bellen via verschillende devices. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld je laptop, tablet of je mobiele telefoon. Je hoeft dus niet perse een aparte voip telefoon aan te schaffen. Wel is het belangrijk dat je een apparaat hebt dat is aangesloten op het internet. Op die manier kun je van IP telefonie gebruik maken overal waar je bent!

Neem direct contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Over welke dienst wilt u meer informatie?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IP telefonie introduceren binnen jouw bedrijf?

Ben je benieuwd naar wat de mogelijkheden binnen jouw bedrijf zijn wat betreft VOIP? Dan staan wij voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Samen zoeken we naar de IP telefonie oplossing die het beste bij jouw bedrijf past. Ook voor vragen over simkaarten of vast mobiel integratie staan we je graag te woord. Je kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer (055) 303 12 34, of stuur een mail naar info@mulderconnect.nl. Liever je gegevens achterlaten zodat we je kunnen bellen? Klik dan op de knop ‘contact opnemen’. Dan hoor je zo snel mogelijk van ons!

 

Meer weten over IP telefonie?

Ben je eraan toe om overal bereikbaar te zijn? Mulder connect is een onpartijdige ICT partij die maatwerk biedt voor elke klant. Bel ons gerust voor een afspraak op nummer(055) 303 12 34, of stuur een mail naar info@mulderconnect.nl. Ook als je vragen hebt over IP telefonie of andere vragen hebt over zakelijke mobiele telefonie van Mulder Connect. We helpen je graag verder.

Neem contact op

Meet the team

Vincent Gerharts

 

Frans Clemens

 

Richard Hop

Kelly Uenk