Vast mobiel integratie

Vast mobiel integratie is dé oplossing wanneer je bijvoorbeeld veel onderweg bent. Je klanten, collega’s en leveranciers kunnen je dan op ieder moment bereiken. De integratie is gelukkig niet moeilijk. Wel is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de verschillende manieren waarop je vast en mobiel met elkaar kunt integreren.

Benieuwd naar de mogelijkheden van zakelijke telecom? Neem contact op voor het inwinnen van meer informatie over zakelijke mobiele telefonie van Mulder Connect.

Neem contact op

  • Jong, vast en flexibel team met veel ervaring
  • Altijd een oplossing voor ieder probleem
  • Alle facetten en know how onder één dak

Wat is vast mobiel integratie?

Vast mobiel integratie is een koppeling tussen je vaste telefoon en je mobiele telefoon. Wanneer iemand van buitenaf belt naar je vaste telefoonnummer zal deze waarschijnlijk alleen op de vaste telefoon binnenkomen, bijvoorbeeld op kantoor. Wanneer je je vaste en mobiele telefoon met elkaar integreert zorg je ervoor dat je telefoontjes via je vaste lijn ook op je mobiele telefoon kunt aannemen. Zo zorg je ervoor dat je op ieder moment en op iedere plek je klanten, collega’s of leveranciers te woord kunt staan. Er zijn twee manieren waarop je kunt integreren, namelijk door middel van (e-)SIM integratie of app integratie.

Volledige Vast Mobiel integratie

Volledige Vast-mobiel-integratie, ook wel sim integratie, verloopt via je provider. In dit geval moeten je hosted telefonie omgeving en je mobiele telefonie bij dezelfde provider zijn aangesloten. Je kunt dan je vaste telefoon en je mobiele telefoon aan elkaar koppelen. Je mobiele telefoon abonnement maakt daarnaast onderdeel uit van je interne nummerplan. Je behoudt dan je bekende 06-nummer, maar bent daarnaast ook bereikbaar onder het interne telefoonnummer, bijvoorbeeld nummer 101. Het grootste voordeel is dat je collega’s kunnen zien of je in gesprek bent voordat zij een nummer aan je doorverbinden. Of andersom kun je een gesprek intern doorverbinden naar een collega.

Vast Mobiel Integratie via app integratie

App integratie voor Vast Mobiel Integratie is ook mogelijk door middel van het installeren van een app. De app dien je op je telefoon te zetten. Wanneer je dit hebt gedaan maakt de app verbinding met je hosted telefonie via je 4G/5G-dataverbinding of WIFI netwerk. Het voordeel hiervan is dat ieder willekeurig toestel aangemeld kan worden op de hosted omgeving en het dus niet uitmaakt bij welke provider je bent aangesloten. Mochten je medewerkers allemaal zijn aangesloten bij een andere provider, dan is het dus alsnog mogelijk om hen te koppelen met het hosted telefoonsysteem. Je bent dan dus niet afhankelijk van providers!

 

Meer weten over Vast Mobiel Integratie

Ben je eraan toe om overal bereikbaar te zijn? Mulder connect is een onpartijdige ICT partij die maatwerk biedt voor elke klant. Bel ons gerust voor een afspraak op nummer(055) 303 12 34, of stuur een mail naar info@mulderconnect.nl. Ook als je vragen hebt over IP telefonie of andere vragen hebt over zakelijke mobiele telefonie van Mulder Connect. We helpen je graag verder.

Neem contact op

Meet the team

Vincent Gerharts

Frans Clemens

 

Richard Hop

Kelly Uenk