Zakelijk glasvezel

Zakelijk glasvezel is de oplossing voor jouw organisatie. Een goede internetverbinding is van essentieel belang voor een goedlopende organisatie. Er zijn verschillende soorten internetverbindingen waar je uit kunt kiezen. Met zakelijk glasvezel ben je ervan verzekerd dat je betrouwbaar, snel en flexibel internet hebt. Zakelijk glasvezel is namelijk het beste netwerk dat er vandaag te krijgen is voor jouw organisatie. Mulder connect is gespecialiseerd in datanetwerk en glasvezel zakelijk aanleggen, en zorgt er dan ook graag voor dat je snel aan de slag kunt.

Neem contact op

  • Jong, vast en flexibel team met veel ervaring
  • Altijd een oplossing voor ieder probleem
  • Alle facetten en know how onder één dak

Voordelen van glasvezel zakelijk

Je wil natuurlijk dat jijzelf en je medewerkers snel van het internet gebruik kunnen maken binnen het bedrijf. Een e-mail moet snel zijn verstuurd en het mag niet lang duren voordat een webpagina wordt geopend. Dat klinkt misschien vanzelfsprekend, maar is zeker niet altijd het geval. Het kan daarnaast een hoop frustratie opleveren wanneer het internet te traag is. Met zakelijk glasvezel kan er gebruik worden gemaakt van supersnel en stabiel internet dat niet hapert. Je kunt ermee zelfs een overstap maken naar de cloud. Nog een bijkomend voordeel is dat je niet vast zit aan een beperkt aantal MB’s, maar dat je gewoon onbeperkt veel data kunt verbruiken.

Gebruik maken van snel internet?

De aansluiting van glasvezel loopt via een FTU (Fiber Termination Unit) of via ISRA. De installatie via FTU gaat als volgt: NT (Network Termination) zet glasvezel om naar ethernet. Wij koppelen deze NT met FTU. Het enige wat er daarna nog moet gebeuren is het aansluiten op je modem/router. Het isra-punt voor glasvezel gaat via koperdraad. Wanneer je gebruik maak de de ISRA dan kan het modem hierop worden aangesloten. Uiteraard bieden we ondersteuning op alle vlakken tijdens de installatie van zakelijk glasvezel. Omdat we onpartijdig zijn, weet je zeker dat we altijd kiezen voor het datanetwerk dat het beste aansluit bij jouw onderneming. Onze ervaren medewerkers zijn gespecialiseerd in alles rondom datanetwerk en nemen je dan ook graag het werk uit handen. Dan hoef jij alleen nog maar bezig te zijn met je bedrijf.

Meer informatie over glasvezel zakelijk aanleggen?

Heb je interesse in het zakelijk laten aanleggen van glasvezel, maar heb je nog vragen? Dan maken wij graag tijd om je te woord te staan. Mulder Connect is een onpartijdige ICT partij die maatwerk biedt voor elke klant. We bieden ook diensten aan voor: LAN-switching, WiFi en alles rondom een datacenter. Om met ons in contact te komen, kun je bellen naar 0553031234 of een email sturen naar info@mulderconnect.nl. Je kunt ook je contactgegevens achterlaten op het contactformulier, zodat we contact kunnen opnemen met jou.

Meet the team

Henri van Gortel

Edwin Schut