Internet of Things

Het Internet of Things (IoT) heeft de toekomst van verschillende industrieën vormgegeven en is niet meer weg te denken uit onze wereld. Naast het verbinden van fysieke apparaten, dingen of diensten, bieden gegevens die via het internet der dingen worden verkregen een grote toegevoegde waarde. Met deze data kunnen gebruikers of organisaties voorspellingen doen door bijvoorbeeld meerdere datastromen te vergelijken en patronen te herkennen. Maar ook bij het integreren van machines, mensen, processen en productieprocessen en het verbeteren van klantervaringen biedt data uitkomst. Kortom, het Internet of Things zorgt voor operationele efficiëntie, tijdsbesparing, betere besluitvorming, kostenminimalisatie én optimalisatie van de klantervaring.

Neem contact op

  • Wereldwijde dekking
  • Netwerk onafhankelijk
  • Sterke return on investment
  • Supersnelle implementatie

IoT-connectiviteit

Om data naar de juiste plek te versturen, is een verbinding nodig. Welk type verbinding het beste bij u past, hangt af van de hoeveelheid data, het energieverbruik en de frequentie waarmee u data verzendt. Wij helpen u graag met onze connectiviteit!

Beveiliging

Veiligheid en beveiliging van data wordt steeds belangrijker. Mulder Connect kan naast het aanbieden van connectiviteit ook meedenken in het opzetten van een beveiligde lijn. Per IoT/M2M simkaart kan een vast IP-adres worden ingesteld of een VPN-tunnel voor alle IoT/M2M simkaarten. Bent u zover om het enorme potentieel van het Internet of Things (IoT) te benutten! Wij denken graag met u mee en zoeken samen naar de best passende oplossing voor uw organisatie.

Toepassing

IoT biedt oplossingen in vrijwel alle sectoren, waaronder gezondheidszorg, industrie, overheid, horeca en landbouw. Zo kan een arts een patiënt op afstand monitoren, kunnen watersensoren meetgegevens doorsturen en kunnen informatieborden reizigers op treinstations van de juiste informatie voorzien.

Aanvraag test SIM-kaart Internet of Things / M2M

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten die momenteel gebruik maken van onze connectiviteit zijn:

Wat doet Internet of Things?

De apparaten die gegevens sturen en ontvangen, monitoren hun omgeving, verzamelen gegevens, geven statussen door en ontvangen instructies. Bovendien ondernemen de apparaten zelf acties, geheel op basis van de gegevens die ze verzamelen. De data die uit IoT voorkomt is zeer interessant voor verschillende gebruikers en organisaties. Echter kan deze data ook worden ingezet om voorspellingen te doen over de toekomst. Doordat de verschillende datastromen met elkaar vergeleken kunnen worden, kunnen patronen worden herkend. Maar ook bij de integratie van machines, mensen, processen, productieprocessen en het verbeteren van klantervaringen biedt de data verkregen middels Internet of Things uitkomst.

Kortgezegd zorgt Internet of Things ofwel IoT M2M voor:

  • Operationele efficiëntie
  • Minimaliseren van de kosten
  • Tijdsbesparing
  • Verbeteren van besluitvorming
  • Optimaliseren van de cliëntervaring

Toepassing

IoT biedt uitkomst in verschillende sectoren, waaronder in de gezondheidszorg, de industrie, retail, sport en recreatie, verzekeringen, zakelijke dienstverlening, overheid, horeca én landbouw en veeteelt. Zo kan een arts een patiënt op afstand in de gaten houden, en kan je met gebruik van IoT op afstand je huis laten beveiligen. Of zet je de verwarming voordat je thuis komt alvast wat hoger met gebruik van een app op je smartphone? Ook dat is mogelijk dankzij Internet of Things.

Eindeloze mogelijkheden

Veel processen kun je middels IoT efficiënter inregelen omdat er veel automatisch gaat. Wat denk je bijvoorbeeld van car-sharing. Door middel van een app kunnen collega’s bedrijfsauto’s gebruiken en delen. Zo zijn er minder bedrijfsauto’s nodig en dat scheelt jou in de portemonnee. Ook je simkaarten volgen en op afstand resetten is met een druk op de knop geregeld. De mogelijkheden van IoT zijn eindeloos. Of het nu een 2G, 3G, 4G of 5G oplossing is, nationaal of internationaal. Uiteraard geheel netwerk onafhankelijk. Dus altijd het beste beschikbare netwerk in heel Europa zónder extra kosten!

Beveiliging

Veiligheidheid wordt een steeds belangrijker onderwerp. Je zou in eerste instantie denken, dat het verbinden van apparaten een gevaar kan zijn voor de veiligheid en de privacy. Echter staan beveiliging en privacy bij fabrikanten van apparatuur zeer hoog in het vaandel. Door de slimme apparaten te testen, komt men erachter of de apparaten goed beveiligd zijn. Zodoende kunnen fabrikanten waarborgen dat de apparatuur aan alle gestelde voorwaarden voldoet. Bovendien is het mogelijk om per apparaat in te stellen welke data wel gedeeld wordt, en welke data niet gedeeld wordt.

Gratis testsimkaart

Heb je interesse in IoT, maar wil je eerst met eigen ogen zien wat Internet of Things kan betekenen voor jouw situatie? Vraag nu een GRATIS test-simkaart INCLUSIEF DATA aan en ontdek welke toepassingsmogelijkheden we bieden. Of bel gerust even voor het inwinnen van meer informatie.

Internet of Things

Benieuwd naar de mogelijkheden van IoT?

Benieuwd naar wat Internet of Things in jouw specifieke situatie kan betekenen? Wij denken met je mee in de zoektocht naar de geschikte IoT oplossing voor jou. We kijken samen waar voordeel te behalen valt middels IoT, zodat jij de bedrijfsprocessen nog slimmer en efficiënter kan maken met gebruik van deze data. Misschien gebruik je de data wel op een manier waarop je dat zelf nog niet had gedacht. Dat wil je natuurlijk! Bel daarom gelijk even met  (055) 303 12 34 en maak een afspraak, of laat je vraag en contactgegevens achter in het contactformulier. We vertellen graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact op

Meet the team

Vincent Gerharts

Erik Bosch

Leonie Alberts

Frans Clemens

Neem contact op

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden. Je neemt contact op door te bellen naar (055) 303 12 34, stuur een e-mail naar info@mulderconnect.nl of vul het contactformulier in.

Neem contact op