IT cloud solutions

Voor IT cloud solutions ben je bij Mulder Connect aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht voor uiteenlopende cloud oplossingen, van managed networking tot Wi-Fi as a service. Onze IT cloud solutions zijn betrouwbaar, van hoge kwaliteit, schaalbaar en zo goed als onderhoudsvrij. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons voor een afspraak en begin je cloud transitie vandaag nog.

Neem contact op

  • Jong, vast en flexibel team met veel ervaring
  • Altijd een oplossing voor ieder probleem
  • Alle facetten en know how onder één dak

Wat zijn IT cloud solutions?

Werken in de cloud betekent werken waar en wanneer je maar wilt. Maar werken in de cloud is onmogelijk zonder IT cloud solutions, in het Nederlands ook wel cloud oplossingen genoemd. Dit zijn oplossingen die het gebruik van data en applicaties vanuit de cloud faciliteren. Dit wordt ook wel cloud computing genoemd en houdt in dat allerlei IT diensten via internet worden verleend. Hierdoor kunnen de gebruikers overal waar ze internetverbinding hebben gebruik maken van hun applicaties en software. Zo kunnen collega’s gemakkelijk elkaars agenda zien en contacten met elkaar delen en worden er regelmatig automatisch backups gemaakt van belangrijke bestanden.

 

Neem direct contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Over welke dienst wilt u meer informatie?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De voordelen van de cloud transitie

Als bedrijf een cloud omgeving opzetten heeft meerdere voordelen. Een van de grootste voordelen is dat het jou en je werknemers een stuk flexibeler maakt, aangezien je ook gemakkelijk vanuit huis kunt werken en altijd in verbinding staat met je collega’s. Maar er zijn ook andere voordelen. Zo bieden IT cloud solutions bedrijven zowel flexibiliteit als schaalbaarheid, stimuleren ze (online) samenwerking en dragen ze bij aan de bedrijfscontinuïteit. Dit laatste is tegenwoordig, een tijd waarin ransomware en cyberaanvallen helaas de norm zijn, geen overbodige luxe voor een bedrijf. Daarom bieden wij naast onze IT cloud solutions ook IT security aan. Ten slotte is de cloud transitie ook zeer snel te implementeren en kosteneffectief. Er zijn namelijk weinig grote investeringen nodig om een of meerdere cloud solutions op te zetten.

Waarom Mulder Connect?

Wij zijn Mulder Connect, dé specialist in cloud en IT oplossingen. Sinds 1987 ondersteunen wij bedrijven en ondernemers bij alles wat met wat ICT te maken heeft, van het bedenken van IT oplossingen tot netwerkontwerp en van IT beveiliging tot het beheer van computernetwerken.

  • hoogste kwaliteit tegen de beste prijs
  • één aanspreekpunt voor je gehele IT-omgeving
  • specialist sinds 1987
  • ontwerp, implementatie, beveiliging en beheer

Voor ieder vraagstuk een passende oplossing

Waar je ook IT cloud solutions voor nodig hebt, wij kunnen het voor je regelen. Denk hierbij aan een online dedicatedserver, e-mail protection, een online mailbox, automatisch online backups, Microsoft Office 365 en meer. Dergelijke oplossingen kunnen wij niet alleen ontwerpen en implementeren, maar ook beveiligen en beheren. Zo kun jij je ‘gewoon’ richten op de core business van je bedrijf.

Zo gaan wij te werk

Wij gaan altijd methodisch te werk. Eerst gaan we in gesprek over wat voor cloud oplossing je precies zoekt, waarop wij uitleggen wat er mogelijk is. Vervolgens bedenken wij de juiste IT cloud solution en implementeren en beveiligen we deze. Aangezien wij een full service IT bedrijf zijn nemen wij ook het beheer uit handen. HIerdoor heb jij geen omkijken maar naar je IT.

Ontdek wat wij voor jouw cloud transitie kunnen betekenen

Wil je informeren naar wat wij met onze IT cloud services kunnen betekenen voor je bedrijf? Of heb je een andere vraag, bijvoorbeeld over onze werkplekdiensten? Neem dan direct contact met ons op. Dit kan door te bellen naar (055) 303 12 34, een email te sturen naar info@mulderconnect.nl of ons contactformulier in te vullen.

Meet the team

Andy Casteel

Kelly Uenk

Niels ter Horst

Martijn Strunk

Leonie Alberts

Joost Giezeman