IT Security

De meldingen met betrekking op cyber security komen steeds vaker in het nieuws. Eerder regelmaat dan uitzondering.

Cyber security word elke dag belangrijker! Dit is niet om u bang te maken maar om u bewust te maken.

Mulder Connect is uw IT partner die u helpt om de zwakke punten in uw netwerk op te sporen en pro-actief met u deze te versterken.

Of het nu gaat om pro-actief virusscanners en Multi factor authenticatie of om een NGFW firewall met deep pakket inspection en intrusion prevention, Mulder Connect helpt u om uw netwerk zo goed mogelijk te beveiliging tegen de diverse bedreigingen. Niemand kan u 100% garantie geven op uw cyber Security, maar Mulder Connect kan samen met u dit wel zo dicht mogelijk benaderen.

In de jaren dat Mulder Connect It projecten heeft uitgerold, is gebleken dat één van de belangrijkste onderdelen van deze omgevingen continuïteit is. Kortom de omgeving moet zo min mogelijk problemen ondervinden van uitval of verstoringen in het netwerk of de applicaties. Hierin is een goede anti-virus applicatie een must. Mulder Connect levert bij de Connect werkplekken additionele veiligheid die naast de standard Windows beveiliging een extra toegevoegde waarde biedt. Onze aanvullende applicatie geeft de Mulder Connect servicedesk een digitaal overzicht per computer. Met dit overzicht kunnen mogelijke calamiteiten op voorhand worden gedetecteerd en gerapporteerd, waardoor sneller to-the-point kan worden geacteerd.

Hierbij valt bijvoorbeeld niet alleen te denken aan een virus-, ransom- of malware detectie maar ook aan het vol lopen van een harde schijf. Zo kan onze servicedesk sneller zien wat mogelijk de oorzaak is van het probleem waarover u belt. Indien er toch een virus of malware op een systeem aanwezig is, zullen wij er voor zorgdragen dat deze verwijderd wordt. Helaas is het voor ons niet mogelijk om de verwijdering van ransomware op te nemen in dit pakket aangezien de impact van deze vorm van cybercrime niet van te voren te voorzien is.

Om er voor te zorgen dat uw omgeving altijd up-to-date is, is in onze aanvullende dienst ook het patchmanagement van Microsoft opgenomen. Niet alleen de uitrol hiervan maar ook het beheer. Kortom er is controle op de juiste status van uw systemen.

Om ons Security pakket compleet te maken, kan u ook op de hoogte worden gehouden van de zaken die hebben plaatsgevonden door middel van de diverse rapportages die wij aan u leveren per kwartaal.

Connect Security (Plus) biedt u extra veiligheid voor uw ICT omgeving en zorgt voor de continuïteit die u van uw ICT omgeving verwacht.

Neem contact op

  • Jong, vast en flexibel team met veel ervaring
  • Altijd een oplossing voor ieder probleem
  • Alle facetten en know how onder één dak

Meet the team

Wido Joosten

Bel (055) 303 1234
Mail h.vangortel@mulderconnect.nl

Kelly Uenk

Bel (055) 303 1234
Mail k.uenk@mulderconnect.nl