IT security voor bedrijven en organisaties

IT security, ofwel IT beveiliging, is essentieel voor de continuïteit van je bedrijf of organisatie. Daarom kun je bij Mulder Connect terecht voor de hele IT security van je bedrijf. Wij beveiligen de ICT omgeving van je bedrijf of organisatie op effectieve en efficiënte wijze. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over ransom- en cyberaanvallen. Meer weten? Neem direct contact op en ontdek wat wij voor de IT security van je bedrijf kunnen betekenen.

Neem contact op

 • Jong, vast en flexibel team met veel ervaring
 • Altijd een oplossing voor ieder probleem
 • Alle facetten en know how onder één dak

Wat is IT security?

IT security valt onder ‘cyber security’ en is een verzamelterm voor een aantal specifieke strategieën die ongeautoriseerde toegang tot computers en netwerken voorkomen. IT beveiliging heeft als doel om te voorkomen dat hackers en andere kwaadwillenden toegang krijgen tot bedrijfsinformatie of de bedrijfscontinuïteit in gevaar brengen. Mogelijke dreigingen zijn:

 • virussen
 • spyware
 • malware & ransomware

Binnen IT security maken we onderscheid tussen een aantal verschillende ‘takken van sport’, waaronder netwerk security, internet security, endpoint security, cloud security en security van toepassingen.

IT beveiliging bedrijven steeds belangrijker

Je leest het helaas regelmatig in het nieuws: bedrijven en organisaties die gebukt gaan onder cyber- en ransomware aanvallen. Aangezien dergelijke aanvallen steeds geavanceerder en frequenter worden, wordt cyber security en daarmee IT security met de dag belangrijker voor bedrijven. Met een degelijke beveiligde ICT omgeving voor je bedrijf voorkom je namelijk dat hackers gemakkelijk in jouw systemen komen.

Neem direct contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Over welke dienst wilt u meer informatie?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De voordelen van Mulder Connect

Mulder Connect is jouw partner in IT oplossingen en IT security:

 • hoogste kwaliteit tegen de beste prijs
 • één aanspreekpunt voor je gehele ICT-omgeving
 • dé ICT-dienstverlener sinds 1987
 • zeer complete IT diensten voor bedrijven
 • ook voor andere diensten, zoals IT cloud services en werkplekdiensten

Voor elk bedrijf een passende ICT beveiliging

Niet elk systeem, platform of elke applicatie kan op dezelfde wijze worden beveiligd. Daarom leveren wij altijd maatwerk. Eerst sporen wij de zwakke plekken in je netwerk op. Vervolgens gaan we aan de slag met het dichten van deze beveiligingslekken, bijvoorbeeld door het systeem te voorzien van een virusscanner, multi factor authentication (MFA) of een NGFW Firewall met Deep Packet Inspection en Intrusion Prevention.

Continuïteit centraal: servicedesk houdt een oogje in het zeil

Tijdens het beveiligen van een ICT omgeving staat bedrijfscontinuïteit centraal. Dit betekent niet alleen dat aanvallen moeten worden afgeslagen, maar ook dat andere problemen op tijd worden gedetecteerd. Daarom bieden wij een aanvullende oplossing aan, de servicedesk. Deze extra oplossing geeft ons servicedesk een real time overzicht van het gehele netwerk en elk individueel systeem. Mogelijke calamiteiten worden hierdoor snel gedetecteerd, waarop wij uiteraard actie ondernemen. Denk hierbij niet alleen aan dreigingen van virussen en ransom- of malware, maar ook aan andere problemen, zoals een te volle harde schijf. Daarnaast zorgt onze servicedesk ervoor dat de software op de computers en systemen geüpdatet zijn. Dit speelt namelijk óók een grote rol in de IT security van bedrijven.

Neem contact op en ontdek de mogelijkheden

Wil je de mogelijkheden met betrekking tot IT security voor bedrijven en organisaties bespreken? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan door te bellen naar (055) 303 12 34), een email te sturen naar info@mulderconnect.nl of ons contactformulier in te vullen.

Meet the team

Wido Joosten

 

Kelly Uenk

Niels ter Horst

Martijn Strunk

Joost Giezeman

Leonie Alberts