Werkplekdiensten

Werkplekdiensten zijn, nu thuiswerken en hybride werken steeds meer de norm zijn, absoluut cruciaal geworden. Daarom kun je bij Mulder Connect terecht voor state of the art, gebruiksvriendelijke en onderhoudsvrije werkplekdiensten, ook wel een digitale of online werkplek genoemd. Hiermee is werken van afstand een fluitje van een cent en ben je als bedrijf of organisatie een stuk flexibeler. Benieuwd naar wat een online werkplek voor jou en je bedrijf kunnen betekenen? Voel je vrij om contact met ons op te nemen.

Neem contact op

 • Jong, vast en flexibel team met veel ervaring
 • Altijd een oplossing voor ieder probleem
 • Alle facetten en know how onder één dak

Wat zijn werkplekdiensten eigenlijk?

Een werkplekdienst is een verzamelnaam voor platformen die het werknemers mogelijk maken om van in principe elke plek op aarde in te loggen op de systemen van de werkgever. Het enige wat je nodig hebt om in te loggen is een laptop, computer, tablet of smartphone en een internetverbinding. Dit is ideaal, aangezien het werknemers in staat stelt om van een afstand in te loggen, bijvoorbeeld wanneer…

 • Zij regelmatig vanuit huis werken;
 • vaak in het buitenland op zakenreis zijn;
 • Niet altijd een computer bij zich hebben (niet meer computergebonden);
 • In het buitenland en/of andere tijdzone wonen.

Neem direct contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Over welke dienst wilt u meer informatie?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het Nieuwe Werken

De afgelopen jaren zijn werkplekdiensten enorm in populariteit toegenomen. Logisch, aangezien veel bedrijven als gevolg van de pandemie de voordelen van thuis- en flexwerken ontdekten. ‘Het Nieuwe Werken’ (HNW) draait dan ook om werken waar, wanneer en hoe je wilt. Een online werkplek maakt dit mogelijk.

Waarom Mulder Connect?

Mulder Connect is sinds 1987 dé specialist op gebied van ICT dienstverlening. Wij focussen ons tegenwoordig met name op het leveren van topkwaliteit ICT cloud solutions, IT security en werkplekdiensten voor bedrijven en organisaties:

 • hoogste kwaliteit tegen de beste prijs
 • één aanspreekpunt voor je gehele ICT-omgeving
 • dé ICT-dienstverlener sinds 1987
 • ook voor andere ICT diensten, zoalsIT cloud services en IT security

Ons aanbod

Werkplekdiensten zijn er in verschillende soorten en maten. Ons aanbod is gebaseerd op bestaande software van het Amerikaanse Microsoft. Deze software vormt de basis van onze platformen, maar hebben we uitgebreid met diverse systemen en applicaties, o.a. ter omwille van cyber security en bedrijfscontinuïteit. Het voordeel van onze online werkplaatsen is dat ze gebruik maken van officiële Microsoft-servers, waardoor ze in principe functioneren op elk apparaat met een internetverbinding. Je eigen infrastructuur aanleggen of software installeren is allemaal niet nodig. Bovendien beschikt Microsoft over een wereldwijd dekkend netwerk van servers en datacenters, waardoor de online werkplek feilloos werkt, ongeacht of je verbinding maakt vanuit de Verenigde Staten of vanuit Nederland.

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen

Wil je informeren naar de mogelijkheden? Of heb je een specifieke vraag over onze werkplekdiensten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen – dit kan via de mail, telefonisch ((055) 303 12 34) of via ons contactformulier.

Meet the team

Wido Joosten

Andy Casteel

Kelly Uenk

Niels ter Horst

Martijn Strunk

Leonie Alberts

Joost Giezeman