Sportanalyse systeem

Dankzij een sportanalyse systeem van Mulder Connect weet je exact hoe jij je spelers nog succesvoller maakt. Hierbij maakt het videoanalyse systeem gebruik van data tracking: het meten, vastleggen en analyseren van bewegingen van de sporters. Bij Mulder Connect Sports vind je het meest complete analysesysteem voor iedereen die verder wil komen en de top wil halen in de sport. Of het nu gaat om topsport of om een amateurclub: met deze tool worden prestaties tot op detail gemeten, verbeterd en worden doelen bereikt. In realtime, in livevideo. Zonder vertraging. Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden van deze analyse tool.

Neem contact op

Sports
  • Jong, vast en flexibel team met veel ervaring
  • Altijd een oplossing voor ieder probleem
  • Alle facetten en know how onder één dak

Belang van analyse middels een sportanalyse systeem

Neem nooit genoegen met iets anders dan het beste. Elke dag innoveren. Dat is wat we doen om je de tools te geven die je nodig hebt, waaronder een balttrack system. In realtime, in livevideo. Zonder vertraging. Dat is hoe wij vinden dat videotechnologie in de sport zou moeten werken.

We weten dat video-analyse een onmisbaar hulpmiddel is geworden in de professionele sport. Coaches zijn ervan afhankelijk om teamprestaties te analyseren, tactieken te verbeteren en situaties duidelijker uit te leggen. De geavanceerde technologie zorgt voor opnemen, streamen, archiveren en al het andere dat nodig is om videotechnologie gemakkelijk te maken om mee te werken.

Neem direct contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Over welke dienst wilt u meer informatie?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belang van analyse middels een sportanalyse systeem

Het enige wat je hoeft te doen voor gebruik van het sportanalyse systeem is verbinding maken en je bent klaar om te gaan. Geen zorgen meer over wie de camera bedient of de joystick bedient. Onze camera’s volgen het spel automatisch, zodat je daar geen omkijken meer naar hebt iedereen zich kan concentreren op waar ze het beste in zijn: de prestaties van het team analyseren en verbeteren.

Nauwkeurige datatracking

Ons analysesysteem is mede ontwikkeld door input van internationale topcoaches en wetenschappers. We meten realtime zowel fysieke als tactische parameters. Positiedata, videobeelden en baldata worden in één videoanalyse systeem gecombineerd zodat je precies kunt zien waar het goed gaat en waar nog verbetering nodig is. De beschikbare data die je meet is tot op de centimeter nauwkeurig. Door middel van speciale camera’s, draadloze streaming en touchscreen-technologie kijk je live mee op je tablet. Je kunt direct analyseren wat er gebeurt en videofeedback geven als dat nodig is. Gemakkelijker kan bijna niet!

Sports

Van verbeteren van fysieke prestaties tot blessurepreventie

De mogelijkheden van ons analysesysteem zijn eindeloos, het sportanalyse systeem is dan ook geschikt voor eindeloos veel toepassingen. Zo kun je het sportanalyse systeem inzetten bij het verbeteren van fysieke of tactische prestaties. Maar ook bij blessurepreventie, revalidatietraining en bij het analyseren van trainingsmethodes ziet je direct wat er gebeurt en wat de resultaten zijn. Ook kun je het videoanalyse systeem bijvoorbeeld gebruiken bij het vergroten van de veiligheid in stadions.

LPM system

Voor de tracking van de spelers maken we gebruik van Local Position Measurement (LPM)-technologie gebaseerd op een radartechnologie systeem dat de positie van spelers in realtime meet. Door zijn vermogen om zowel in hoge frequentie (1.000 Hz) als hoge nauwkeurigheid (+/- 10 cm) te meten, zorgt de LPM-technologie ervoor dat de beste datakwaliteit wordt geleverd. Na meer dan 15 jaar gebruik bij analyse binnen professionele sportteams van topsportacademies en indoor sportfaciliteiten, heeft een LPM system een succesvolle geschiedenis van zeer nauwkeurige prestatieanalyse.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van het videoanalyse systeem?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die een sportanalyse systeem biedt? Neem dan gerust contact op voor meer informatie over de analyse software. We vertellen graag meer over hoe de systemen zoals een voetbal analysesysteem, een bijdrage kunnen leveren aan de sportieve prestaties van sporters.

Neem contact op

Meet the team

Marjolein Dommers

Fred Brouwer

Neem contact op

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden. Je neemt contact op door te bellen naar (055) 303 12 34, stuur een e-mail naar info@mulderconnect.nl of vul het contactformulier in.

Neem contact op