Support 24/7

Mulder Connect houdt het graag simpel. Heb je een probleem? Dan lossen wij dat op! Onze supportmedewerkers ondersteunen je bij het oplossen van storingen en kunnen wijzigingen doorvoeren in diverse systemen. Bel onze support kanjers snel!

Geef onze engineers de mogelijkheid jou te helpen

Middels Teamviewer kan onze supportmedewerker jouw computer of systeem op afstand overnemen. Hierdoor kunnen we snel ervaren wat de problemen zijn en kunnen we je verder helpen. Eén beeld zegt immers meer dan duizend woorden. Onze supportmedewerker zal je verder instructies geven voor het gebruik.

Mulder Systems eCare

Wanneer je een servicecontract hebt afgesloten, kun je gebruik maken van onze 24/7 storingsdienst. De storingsdienst is alleen gericht op het oplossen van spoedeisende storingen en problemen buiten kantooruren, werkdagen na 17:30 en voor 8:00 uur en in het weekend. Indien er binnen je organisatie een bedrijf kritische storing voordoet, kan je onze storingsdienst contacteren. 24 uur per dag, 7 dagen in de week! De dienstdoende storingsdienst engineer neemt het probleem aan en biedt je een passende oplossing aan. De oplossing kan veelal op afstand worden gerealiseerd en indien nodig op locatie.