Vacature Accountmanager ICT

Wat is de functie?

Wij zijn op zoek naar een Accountmanager die klaar is om een vliegende start te maken in een ambitieuze, platte en professionele ICT-organisatie. Je bent onderdeel van een team van sales professionals. Samen met dit team van professionals blijf je jezelf ontwikkelen, leer je van én met elkaar. Je rapporteert aan de Sales Manager. Professionele en persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk en geven je hierin dan ook graag de ruimte. Jij hebt de leiding!

Wat is Mulder Connect?

Mulder Connect is onderdeel van Mulder Systems oorspronkelijk ontstaan in 1925 vanuit een familiebedrijf in de elektrotechniek.

Het motto van onze Directeur Fred Brouwer luidt: ‘’samen bouwen we aan een onderneming, waar onze mensen op 1 staan en wij samen investeren in groei en ontwikkeling.’’ – en daar geven wij dagelijks invulling aan.

Mulder Connect is een topspeler in de ICT-sector. We leveren B2B producten en services waarmee wij organisaties met ICT en werkplekbeheer ondersteunen. In en rondom Apeldoorn hebben wij naam gemaakt als innoverende en betrouwbare partner. Onze belangrijkste KPI is klanttevredenheid. Ons Sales team is ingericht op direct klantcontact en bouwen dagelijks aan het behouden en uitbreiden van duurzame klantrelaties.

Wij bieden:

 • Een uitdagende werkomgeving waarin veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Veel vrijheid voor het opzetten van commerciële acties en het uitbreiden van je eigen netwerk en relaties;
 • Salarisindicatie €2.500 – €4.500 afhankelijk van leeftijd en ervaring met interessante groeimogelijkheden;
 • Een toffe leaseauto, telefoon en laptop;

Werken bij Mulder Connect

 • Je zal direct als fulltime accountmanager meedraaien maar wordt uiteraard begeleid door een persoonlijk unboarding Mulder Connect programma;
 • Daarnaast krijg je de ondersteuning en coaching die je nodig hebt om snel en effectief te worden in je rol;
 • Jouw verantwoordelijkheden zijn groot: je krijgt van ons de ruimte om te doen wat nodig is om de allerbeste resultaten te behalen. Overtref je onze verwachtingen? Dan word je daarvoor beloond met volop kansen om jezelf te ontwikkelen en carrière te maken!

Waarom solliciteren?

Een achtergrond in de ICT is niet het meest belangrijk, het gaat ons er om dat je in onze bedrijfscultuur past. Succes in jouw rol als accountmanager is in onze ogen het resultaat van ambitie, nieuwe contacten opdoen en je netwerk weten uit te breiden, competenties en teamwork; ongeacht wat jouw specifieke achtergrond is.

Je hebt nodig:

 • MBO+/ HBO werk -en denkniveau;
 • Kennis in de ICT-sector is een Pré;
 • Representatief, jij bent graag hét visitekaartje;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • B2B sales management ervaring. (Indien je deze niet hebt, leren we je dit graag ‘’on the job’’!);

Mail nu jouw CV en motivatie naar hr@mulderconnect.nl of stuur je motivatiebrief met CV en pasfoto naar onderstaand adres:

Mulder Connect
T.a.v.: F. Brouwer
Laan van de Ram 59
7324 BW Apeldoorn

Acquisitie? Doe maar niet!