Vacature Fulltime Data-infra Monteur

Wij kunnen jou heel goed gebruiken!
Mulder Connect groeit! En wij willen onze klanten op hun wenken kunnen blijven bedienen. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van fulltime data-monteur. Als data-monteur leer je de kneepjes van het vak en ga je onder andere aan de slag voor de beste voetbalclubs.

Wij zijn
Mulder Connect is al sinds 1987 specialist in IT-omgevingen. Voor alles bedenken wij de juiste IT-oplossing. Netwerkontwerp, data-infrastructuur, hardware en software, maar ook de implementatie, beveiliging en het beheer van computernetwerken regelen wij van A tot Z. Ook als het gaat om  oplossingen voor mobiel werken, dataopslag, narrowcasting of een privé Cloudomgeving: je bent bij ons aan het juiste adres. De Servicedesk ICT zorgt ervoor dat je ook na de implementatie altijd met iedere vraag bij ons terecht kunt.

Daarnaast zijn wij dé specialist in mobiele telefonie en bedrijfstelefonie. Toestellen, abonnementen, mobiele oplossingen voor telefooncentrale of bedrijfsnetwerk: wij regelen het en dat doen we goed.

Wij zoeken
Je verricht zelfstandig werkzaamheden aan kwalitatief hoogstaande datanetwerken. De werkzaamheden bestaan onder andere uit de aanleg van zowel koper- als glasvezelbekabeling, het plaatsen van patchkasten, inrichten van computerruimtes en het monteren en aansluiten van netwerkcomponenten. Uiteraard wordt ieder netwerk door jou getest en beproefd. Daarnaast zul je ook storingen moeten opsporen en verhelpen.

Wat vragen wij

  • Een afgeronde MBO opleiding in een technische richting
  • Een flexibele, dienstverlenende en enthousiaste instelling
  • In het bezit van een rijbewijs
  • In het bezit van een veiligheidscertificaat (VCA)
  • Ervaring als datamonteur

Wij bieden
Een job met uitdaging, afwisseling en zelfstandigheid. Dompel je onder in onze dynamische organisatie en proef de relaxte sfeer. Sluit je aan bij een groep gedreven topcollega’s en voel je direct thuis. Wij groeien en als je wilt, groei jij met ons mee. Met je contract en salaris zit het wel goed en een opleiding om jezelf verder te ontwikkelen behoort altijd tot de mogelijkheden. Sleutelwoorden zijn resultaat, samenwerking, stabiliteit, innovatie en duurzaamheid.

Deze baan wil jij natuurlijk! Wat je moet doen?
Mail nu jouw CV en motivatie naar hr@mulderconnect.nl of stuur je sollicitatiebrief met CV naar onderstaand adres:

Mulder Connect
T.a.v. Personeelszaken
Laan van de Ram 59
7324 BW Apeldoorn

En doe eens gek: overtuig ons met een filmpje, verras ons met een fotoserie, bombardeer ons met selfies of bedenk iets anders waardoor wij niet om jou heen kunnen. We zijn benieuwd!

Acquisitie? Doe maar niet!