Vacature Fulltime Projectleider

Wij kunnen jou heel goed gebruiken!
Mulder Connect groeit! En wij willen onze klanten op hun wenken kunnen blijven bedienen. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van projectleider. In deze functie ben je betrokken bij de realisatie van datanetwerk-projecten en het aansturen van het projectteam bestaande uit datamonteurs.

Wij zijn
Mulder Connect is al sinds 1987 specialist in IT-omgevingen. Voor alles bedenken wij de juiste IT-oplossing. Netwerkontwerp, data-infrastructuur, hardware en software, maar ook de imple-mentatie, beveiliging en het beheer van computernetwerken regelen wij van A tot Z. Ook als het gaat om oplossingen voor mobiel werken, dataopslag, narrowcasting of een privé Cloudom-geving: je bent bij ons aan het juiste adres. De Servicedesk ICT zorgt ervoor dat je ook na de implementatie altijd met iedere vraag bij ons terecht kunt.

Daarnaast zijn wij dé specialist in mobiele telefonie en bedrijfstelefonie. Toestellen, abonne-menten, mobiele oplossingen voor telefooncentrale of bedrijfsnetwerk: wij regelen het en dat doen we goed.

Wij zoeken
Als Projectleider werk je zelfstandig aan het ontwerp en de realisatie van onze datanetwerk-projecten. Hierin ben jij verantwoordelijk voor de realisatie en het ontwerp van glasvezel- en koper datanetwerken en het uitbouwen van bestaande netwerken. Jij weet hoe je een mensen kunt aansturen, je bent goed in het overzicht bewaken en hebt zicht en controle op de planning tot en met de oplevering van een project.

Naast diverse overleggen met collega’s ben jij het eerste aanspreekpunt en contactpersoon van onze opdrachtgevers en relaties.

Wat heb je hiervoor nodig?
Je bent resultaatgericht en kunt goed improviseren. Hoewel je oog hebt voor details, ben je ook in staat om het overzicht te houden over een groot aantal projecten. Verder ben je analytisch, kun je goed plannen en organiseren en heb je de beschikking over uitstekende sociale vaardigheden. Voor deze functie vragen we:

  • Een hbo-opleiding in de richting van Techniek, Facilitair management, Commerciële Economie, Ondernemerschap of aanverwant. Wij kijken vooral naar wie jij bent en zijn opzoek naar een initiatiefrijke ondernemende zelfstarter! 
  • In het bezit van een rijbewijs
  • Je begrijpt het belang van goede communicatie, je bent een echte verbinder en brengt mensen samen én kan ze bij elkaar houden. 

Wat bieden wij?

  • Een job met uitdaging, afwisseling en zelfstandigheid.
  • Een marktconform salaris in de CAO van de Metaaltechniek
  • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen
  • Een toffe leaseauto, smartphone en laptop;

Is deze vacature voor jou geschreven?
Mail nu jouw CV en motivatie naar hr@mulderconnect.nl of stuur je sollicitatiebrief met CV naar onderstaand adres:

Mulder Connect
T.a.v. Personeelszaken
Laan van de Ram 59
7324 BW Apeldoorn

En doe eens gek: overtuig ons met een filmpje, verras ons met een fotoserie, bombardeer ons met selfies of bedenk iets anders waardoor wij niet om jou heen kunnen. We zijn benieuwd!

Acquisitie? Doe maar niet!