Vacature Helpdesk Medewerker ICT (Doelgroep Kandidaat)

Wij kunnen jou heel goed gebruiken! 

Mulder Connect groeit! En wij willen onze klanten op hun wenken kunnen blijven bedienen. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van Helpdesk Medewerker ICT bij De Onderwijsspecialisten in Arnhem. 

Wij zoeken

Mulder Connect is opzoek naar een enthousiaste en gedreven ICT Helpdesk Medewerker. Welke zelfstandig kan werken. Ook is precisie en netheid van belang t.b.v. de registratie en afhandeling van meldingen. Je deinst niet terug voor directe communicatie met veel verschillende gebruikers en kan deze gebruikers op IT- niveau schatten. Tot slot ben je eindverantwoordelijk voor een kwalitatief en stabiel resultaat. Deze Job mag je 24 – 40 uur per week bij ons komen doen!

De Helpdesk

Bij de medewerker helpdesk IT kunnen medewerkers van de scholen, centrale diensten terecht voor vragen, storingen en verzoeken aangaande de door Mulder Connect geboden dienstverlening. De helpdesk IT verzorgt de aanname, registratie, prioriteitstelling, routing en voortgangsbewaking van de storingen en reageert op verzoeken en aanvragen. De helpdesk streeft ernaar vragen, storingen en verzoeken zoveel mogelijk direct aan de telefoon af te handelen. De helpdesk is tevens verantwoordelijk voor de communicatie over verstoringen, geplande wijzigingsverzoeken, onderhoudswerkzaamheden en andere bijzonderheden die het gebruik van ICT middelen en functionaliteiten betreffen. Storingen worden zoveel als mogelijk verholpen tijdens het eerste contact met de helpdesk IT. Wanneer dit niet mogelijk is, worden meldingen doorgezet naar een tweedelijns helpdesk.

Wat vragen wij nog meer?

  • Communicatief sterk
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Flexibele instelling
  • Makkelijk schakelen en communiceren op niveau
  • Makkelijk in omgang
  • Bekend met Microsoft Windows 10/11
  • Bekend met Microsoft Office
  • Bekend met Microsoft Office 365
  • Bekend is met werkplekbeheer

Wat bieden wij?

Een uitdagende, zelfstandige en afwisselende functie in een groeiende organisatie die vraagt om kennis, expertise, nauwkeurigheid en verantwoordelijkheid. Wij bieden concurrerende arbeidsvoorwaarden met een marktconform salaris. Je wordt onderdeel van een dynamische werkomgeving met een zeer prettige werksfeer. Je collega’s zijn stuk voor stuk gedreven en enthousiast. En onze opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn zonder meer goed te noemen!

Deze baan wil jij natuurlijk! Wat je moet doen?

Mail nu jouw CV en motivatie naar hr@mulderconnect.nl of stuur je motivatiebrief met CV naar Laan van de ram 59 7324 BW Apeldoorn t.a.v. Ilja Hertgers.

Acquisitie n.a.v. de advertentie wordt niet op prijs gesteld.