Wat wij doen

Net als iedereen wil je zoveel mogelijk overzicht en controle op wat er binnen je bedrijf gebeurt. Daarnaast wil je zo min mogelijk betalen voor onderhoud en energieverbruik. Systemen, netwerken en installaties worden daarom steeds vaker aan elkaar gekoppeld. Het is dan een gerust gevoel dat dit gedaan wordt door een partner met verstand van zaken. Mulder Connect is hiervoor dé specialist. Wij ontzorgen je met advies, aanleg en onderhoud van allerlei installaties op het gebied van elektrotechniek, data-infra en telecommunicatie.

Neem contact op als je benieuwd bent naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. We vertellen je graag meer over onze service. Wij verrichten de volgende diensten:

Neem contact op

 • Jong, vast en flexibel team met veel ervaring
 • Altijd een oplossing voor ieder probleem
 • Alle facetten en know how onder één dak

Bedrijfstelefonie

Om de communicatie tussen bedrijven en klanten toegankelijk te maken is bedrijfstelefonie en een communicatieplan nodig. Wij kunnen een zakelijk telefoniesysteem opzetten: op locatie of vanuit de cloud. Van internet networking en IP-telefonie tot vast mobiel integratie en hosted telefonie. Aan de hand van de wensen en eisen bekijken we welke oplossing voor een zakelijk telefoonsysteem het best past bij de organisatie. Koppelingen met mobiele telefoons en andere bestaande IT software is voor ons geen probleem. Een van onze aandachtspunten is om te kosten te allen tijde beheersbaar en overzichtelijk te houden.

Zakelijke mobiele telefonie

Als onafhankelijk telecomprovider bedienen we de B2B markt met zakelijke telecom oplossingen op maat. Doordat we meer dan 20 jaar ervaring hebben in de zakelijke telecom dienstverlening, denken en bewegen we zonder problemen met onze klanten mee. We bekijken welke oplossing het best bij de organisatie past en houden hierbij rekening met het budget. Op deze manier zitten we niet tegenover onze klanten, maar naast onze klanten. We regelen alle zaken die te maken hebben met zakelijke mobiele telefonie, dit kan ook kostenbeheersing en datamanagement betekenen. Mulder Connect zorgt ervoor dat jij en je medewerkers altijd bereikbaar zijn voor jullie klanten.

We bieden de volgende zakelijke telecomdiensten aan:

 • Analytics
 • Device management
 • Simkaarten
 • Vast-mobiel integratie

Internet of Things

Met Internet of Things (IoT) monitoren en regelen slimme computers via het internet allerlei zaken. Internet of Things is het geheel aan fysieke apparaten die verbonden zijn met internet en die zijn uitgerust met software, sensoren en technologieën. Voorbeelden zijn huishoudelijke apparaten, auto’s, smartwatches en slimme speakers. Deze apparaten sturen en ontvangen gegevens naar en van elkaar, ze monitoren hun omgeving, verzamelen gegevens, geven statussen door en ontvangen instructies. De data die hieruit voorkomt is zeer interessant voor gebruikers en organisaties. Door de verschillende datastromen met elkaar te vergelijken, kunnen patonen worden herkend.

De voordelen van Internet of Things zijn:

 • Operationele efficiëntie
 • Minimaliseren van de kosten
 • Tijdsbesparing
 • Verbeteren van besluitvorming
 • Optimaliseren van de cliëntervaring

IT oplossingen

Wij bieden tal van IT-oplossingen voor automatische processen. Het is belangrijk dat de automatische processen betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Maar bovenal moeten ze het werkprocessen binnen jouw bedrijf makkelijker maken voor jou en je medewerkers. Wij bedenken voor ieder vraagstuk een IT-oplossing. Van zakelijke WiFi en WiFi als service tot managed networking en implementatie van computernetwerken. Wanneer de IT-omgeving optimaal presteert en goed wordt geregeld, ben je gegarandeerd van continuïteit, snelheid, flexibiliteit en schaalbaarheid.

Je kunt bij onze IT specialisten terecht voor:

 • IT cloud solutions
 • IT Security
 • Werkplekdiensten
 • Zakelijke Wifi
 • Consultancy en training

Datanetwerk

Wij zijn specialist in het aanleggen en onderhouden van moderne data-infrastructuren. Van de werkplek tot en met de patchkast, we regelen het allemaal voor je. Om te beginnen kijken we hoe je nu werkt en inventariseren we wat er nodig is. Vervolgens gaan we samen op zoek naar de beste oplossing in jouw situatie. Als we die gevonden hebben, begint het echte werk. We leggen de databekabeling aan en leveren en installeren alle apparatuur. Uiteraard verzorgen we ook het onderhoud.

Onder datanetwerk vallen de volgende diensten:

 • Datacenter
 • Glasvezel
 • LAN switching
 • WiFi

Neem contact op

Sports

Wij bieden het meest complete sport analysesysteem aan in samenwerking met sportprofessionals en sportorganisaties. Dit volledig geïntegreerde systeem is voor iedereen die verder wil komen en de top wil halen in zijn sport. Het videoanalyse systeem maakt gebruik van data tracking, zowel in realtime als livevideo: het meten, vastleggen en analyseren van bewegingen van sporters. Met deze tool worden prestaties tot op detail gemeten, verbeterd en worden doelen bereikt.

Neem contact op

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden. Je neemt contact op door te bellen naar (055) 303 12 34, stuur een e-mail naar info@mulderconnect.nl of vul het contactformulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Over welke dienst wilt u meer informatie?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.