Vacature Werkvoorbereider/calculator

Wij kunnen jou heel goed gebruiken!
Mulder Connect groeit! En wij willen onze klanten op hun wenken kunnen blijven bedienen. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van werkvoorbereider/calculator. In deze functie ben je betrokken bij de realisatie van glasvezel- en koper datanetwerk-projecten.

Wij zijn
Mulder Connect is al sinds 1987 specialist in IT-omgevingen. Voor alles bedenken wij de juiste IT-oplossing. Netwerkontwerp, data-infrastructuur, hardware en software, maar ook de imple-mentatie, beveiliging en het beheer van computernetwerken regelen wij van A tot Z. Ook als het gaat om oplossingen voor mobiel werken, dataopslag, narrowcasting of een privé Cloudom-geving: je bent bij ons aan het juiste adres. De Servicedesk ICT zorgt ervoor dat je ook na de implementatie altijd met iedere vraag bij ons terecht kunt.

Daarnaast zijn wij dé specialist in mobiele telefonie en bedrijfstelefonie. Toestellen, abonnementen, mobiele oplossingen voor telefooncentrale of bedrijfsnetwerk: wij regelen het en dat doen we goed.

Wij zoeken
Als werkvoorbereider/calculator werk je samen met de projectleiders aan het ontwerp en de realisatie van onze glasvezel- en koper data-projecten. Hierin ben jij verantwoordelijk voor de calculatie en werkvoorbereiding van de datanetwerken. Jij speelt een belangrijke rol bij de voorbereiding van onze projecten, zodat de uitvoering soepel verloopt.

Naast diverse overleggen met collega’s, heb je ook contact met onze opdrachtgevers en relaties.

Ben jij…?
Je bent resultaatgericht en kunt goed improviseren. Hoewel je oog hebt voor details, ben je ook in staat om het overzicht te houden over een groot aantal projecten. Verder, kun je goed plannen en organiseren en heb je de beschikking over uitstekende sociale vaardigheden. Voor deze functie vragen we:

  • Een afgeronde mbo-opleiding in de richting van de Elektrotechniek of aanverwant. Wij kijken vooral naar wie jij bent en zijn opzoek naar een aanpakker die doet wat hij/zij zegt, en zegt wat hij/zij doet! Wij zullen je indien nodig, de fijne kneepjes van het data-vak leren.

Wij bieden

  • Een job met uitdaging, afwisseling en zelfstandigheid
  • Een marktconform salaris in de CAO van de Metaaltechniek 
  • Mogelijkheden tot opleiding en ontwikkeling
  • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen

Is deze vacature voor jou geschreven?
Mail nu jouw CV en motivatie naar hr@mulderconnect.nl of stuur je sollicitatiebrief met CV naar onderstaand adres:

Mulder Connect
T.a.v. Personeelszaken
Laan van de Ram 59
7324 BW Apeldoorn

En doe eens gek: overtuig ons met een filmpje, verras ons met een fotoserie, bombardeer ons met selfies of bedenk iets anders waardoor wij niet om jou heen kunnen. We zijn benieuwd!

Acquisitie? Doe maar niet!