Zakelijke mobiele telefonie

Zakelijke mobiele telefonie nodig? Als onafhankelijk telecomprovider bedienen we de B2B markt met oplossingen op maat. Zo bekijken we uitvoerig welke oplossing het best bij de klant past, maar ook naar de bijbehorende kosten. Op die manier zitten we meer naast de klant dan tegenover de klant. Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de zakelijke telecom zijn we meer dan in staat om optimaal met jou als klant mee te denken en mee te bewegen. Over losse toestellen en vast-mobiel integratie, maar ook over ingewikkelde materie zoals onder andere kostenbeheersing en datamanagement. Alle gegevens zijn op ieder moment van de dag te bekijken in het gebruiksvriendelijke My Mulder portaal.

Benieuwd naar de mogelijkheden van zakelijke telecom? Neem contact op voor het inwinnen van meer informatie over zakelijke mobiele telefonie van Mulder Connect.

Neem contact op

  • Jong, vast en flexibel team met veel ervaring
  • Altijd een oplossing voor ieder probleem
  • Alle facetten en know how onder één dak

Goede communicatie

Zakelijk succes boeken valt en staat met duidelijke communicatie. Zakelijke mobiele telefonie is onmisbaar. Niemand wil immers een grote opdracht mislopen doordat je slecht bereikbaar was. Telecom issues en ruis op de lijn zijn verleden tijd. Graag bieden wij de helpende hand en brengen we jou en je klant met gebruik van verschillende zakelijke telefonie oplossingen, in contact. We luisteren naar je wensen op het gebied van bijvoorbeeld vast-mobiel integratie en denken met je mee, om vervolgens tot een oplossing op maat te komen die naadloos aansluit bij de organisatie.

We bieden de volgende zakelijke telecom diensten aan:

  • Analytics
  • Device management
  • Simkaarten
  • Vast-mobiel integratie

Van toestellen tot abonnementen en complete mobiele oplossingen

Wij regelen alle zaken die te maken hebben met mobiele telefonie. Of het nu gaat om mobiele toestellen, accessoires, abonnementen of complete mobiele oplossingen voor bedrijfsnetwerken: wij zorgen ervoor dat jij en je medewerkers ten alle tijde bereikbaar zijn voor klanten. Hierbij gaan we graag allerlei uitdagingen aan op het gebied van kostenbeheersing en datamanagement. Wil je bijvoorbeeld meerdere providers op één factuur? Geen probleem! Uiteindelijk zijn dat – naast goede bereikbaarheid – tegenwoordig de meest belangrijke zaken op het gebied van mobiele telefonie.

Overstappen

Voor er een overstap van provider plaatsvindt halen we eerst alle onzekerheden uit de berekeningen. Bijvoorbeeld door uitvoerig te testen en een zeer nauwkeurige kosten- en data-analyse te maken. De overstap zelf wordt – in combinatie met nummerbehoud – volledig uit handen genomen. Zodat je zeker weet dat het van A tot Z soepel verloopt en de organisatie er niets van merkt. De organisatie draait gewoon, terwijl wij de bereikbaarheid in stand houden. Zonder problemen!

Support 24/7

Heb je een probleem? Geen probleem, wij lossen het probleem op. Onze supportmedewerkers zijn 24/7 beschikbaar om met hun kennis en expertise ieder probleem te tackelen. Zo kunnen ze allerlei storingen voor je oplossen, of eventueel wijzigingen doorvoeren in de diverse systemen die wij aanbieden. Neem bij een storing dus vooral snel contact op met een van deze kanjers, zodat de bereikbaarheid voor klanten ten alle tijde gewaarborgd blijft. In de meeste gevallen zijn zij in staat om op afstand een oplossing te bieden.

 

Meer weten over zakelijke mobiele telefonie van Mulder Connect?

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van mobiele telefonie? Neem gerust contact op voor het inwinnen van meer informatie. Je kunt contact met ons opnemen door te bellen naar (055) 303 12 34. Liever mailen, of gebeld geworden? Geen probleem, mail naar info@mulderconnect.nl of laat je vraag en contactgegevens achter in het contactformulier. Vervolgens nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op

Meet the team

Vincent Gerharts

Bel (055) 303 1234
Mail v.gerharts@mulderconnect.nl

Frans Clemens

Bel (055) 303 1234
Mail f.clemens@mulderconnect.nl

Neem contact op

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden. Je neemt contact op door te bellen naar (055) 303 12 34, stuur een e-mail naar info@mulderconnect.nl of vul het contactformulier in.

Neem contact op